27 Aralık 2010

Yaşamaya Çalışıyoruz...

   Çok sevgili blogumu dün gece oluşturdum. :) Uzun zamandır aklımda olan bu ulvi görevi sonunda ertelemeyi bırakıp da işe koyulduğum için kendimi tebrik ediyorum. Hatta bu ulvi görevi Küboş'un tüm itirazlarına rağmen  proje haftasının tam orta yerinde gerçekleştirdiğim içinse kendimi kutluyorum!! :)
   Az önce upuzun bi yazı yazdım ancak ilk yazının heyecanı olsa gerek pek de benim klavyemden çıkmış gibi durmuyordu. derken zil çaldı ve İlknur aşağıdan sesleniyor "Odunu taşıyacak adam yokmuş bizim getirmemiz gerekiyor." diye. Tamam geliyoruz dedik ve Meloş'la bi koşu aşağı indik. Sağa baktık sola baktık bizimki yok. Odunu alacağımız yere gidelim dedik ki bir de ne görelim bizim süslü prensesimiz minik kedi yavrumuz ojeli minicik parmaklarıyla tutmuş el arabasını odun da üstünde maşalı saçları sallana sallana geliyor!... :) Bi insanın eline bu kadar yakışır el arabası inanamazsınız!! =D Odunu eve bıraktık ama durur muyuz hiç?? Meloş attı beni el arabasına sokaklarda şöyle bir tur attık. Aman rezilliğimize doymayalım! =D Neyse efenim velhasılı kelam arabayı sokağın köşesine park ettik birazdan bi Konya yapıp geleceğiz inşallah... 
   Şimdi Küboş sobayı yakıyor ki geldiğimizde ev sıcacık olsun diye. Canım arkadaşım ya nasıl da düşünür bizi. :) Bizim sobada ilginçtir ki bi tek onun elinden yanıyor. Öğrenci evi değil mi her şeyi bi değişik annem... :) Kızlar yine pc başına geçtiler benim deyimimle onboard oldular. Ancak kısa sürecek çünkü Küboş'u yurda bırakmaya gideceğiz.
   Gelelim bu yazımızın da ana fikrine diyeceğim ancak bir fikri olduğundan dahi şüpheliyim. Biz bi dışarı çıkıp hava alalım en iyisi. :) Ayy bi ses geldi! Amanın benim el gücüyle çalışan mercedesin alarmı değil mi o?!! Gitmem lazım!!

   P.S: Sürçü lisan ettiysem affola ne de olsa ilk yazıdır. Aman etmezseniz de etmeyin hastayım ben istediğimi yazarım hıh!

                                                                                                            Sevgi ve Afacanlıklarımla
                                                                                                                   Bozkır / Konya

9 yorum:

  1. canım arkadaşım ellie bloğun hayırlı olsun. Herşeye rağmen sonunda oldu işteeee :) ilk yazı olmasına rağmen iyi haniiiii :)
    Sevgilerle Katie:

    YanıtlaSil
  2. hayrlı olsun canımmm :) o güsel yazılarını okumak beni cok eglendiriyo cok güsel yazıyorsn.. seviyorum seni tatlım.. :))
    amy

    YanıtlaSil
  3. bebeğimm yaa kıyamam sana ben :( sen üzülme annem seni üzenler üzülsün sen bitanemizsin :)

    YanıtlaSil
  4. hepimizi de üzenler üzülsün .. ii oldugumuzdan böle oluo zaten hep :\

    YanıtlaSil
  5. bebeğimm biz hep ii olalım da olmayanlar utansın bırak...

    YanıtlaSil
  6. 1 Eylül'de blog tanıtımını yapacağım :) Bitki etkinliği. Şu an gönderenlerin yayınını kaydediyorum :)

    YanıtlaSil
  7. those were the days, good old days :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle uzak bir zamanmış gibi geliyor ki, çok eski günler...

      Sil

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.