22 Ocak 2011

Nazlı yarim geldim sana... :)

  • Aman ne bu başlık demeyin hemen sizi fesatlar. :) Bi yere falan gittiğim yok ayın 27'sine kadar.
  • Başlık kel alaka falan kalmadı canım ya bi dur da yazayım dimi. Bu söz bildiğiniz üzere Batum Türküsü'nden. Bu gece de Atiye'den Batum Türküsü'nü dinliyoruz. :) Çok güzel ve eğlenceli bi türkü Atiye de güzel coverlamış. :) Dinleyelim eğlenelim işte be ya. :)
  • Bugünki sınavda sağlam kazık attı hoca bize o yüzden o konuya yorum yapmıyoruz efendiler. Sormayın söylemem yani. Ha çok merak ediyorsanız bütünlemeye gelirsem yazarım siz de anlarsınız aceleye gerek yok yahu. :)
  • Hala daha da gülüyorum he. İyice arsız oldum ben. :) Aman annem görmesin iyi bir terbiye edecek beni görünce zaten. :) Annelerin en tatlısı yine de özledim ben seni. Geleyim de evi şöyle börek, çörek kokutayım sende özlemişsindir. :) Annem benim en bitanem ya... Gözlerim doluyor ya çok özledim seni annecimm...
  • Neyse tamam duygusala bağlamayalım hemen. Bugünlerde neler yapıyoruz onu söyleyelim. Sınavlara çalışmak tabii başlıca görevimiz. :P Arta kalan zamanlarda ise kağıt oynuyoruz. :) Az önce çok fena yenildik...
  • Bu gece çiğ köfte partisi yaptık. Ama yoğurmak uzun sürüyormuş bizim narin çocukların gözü yemedi bimden aldık bizde çiğ köfteleri. :) Ama tadı güzeldi yani... Yalnız ben nasıl bir oburum anlayamıyorum yani? O kadar çiğ köfte yedim üzerine bi dünya acı biberle, bulgur pilavı yedim. :) Üzerine de çok ağır olan antibiyotiğimi içtim. :) Hayır işin kötüsü bu gece uykusuz gecemiz bizim. Yani film izleyerek sabahlayacağız. Uyutma beni ey ilaç yoksa ölümüm kızların elinden olacak! :)
  • Bu arada evin hali öyle komik ki her gece ölüyorum gülmekten. :) Çocuklar geliyor azıcık derse bakıyoruz. Sonra bi grup yerde kağıt oynuyor. Bi grup da masada okey takılıyor. Yancılar falan da yerli yerinde tam kumarhane oldu çıktı bizim ev. :) Nüfus hiç 9'dan aşağı düşmüyor çok eğlenceli yaa. :)
  • Şimdi müziği değiştiriyoruz sevgili okurlarım. :) Maroon 5'ten 'She Will Be Loved'u açıyoruz... Müziğin ritmi yavaşlıyor. Kalbimizin ritmi yavaşlıyor. Rahatlıyoruz... Ohh be!
  • Ya her yanım ağrıyor. :( İki de bir uçuş denemeleri yaptığımdan mı anlayamadım ama... Neyse ya ağrıyo işte. :( 
  • Haftasonu hocalık görevim tüm hızıyla devam ediyor. Derslere ara vermedim yani. Ayy ne güzel oluyo ya! Elimde bi kalem, notlarım. Tahtada ben. Beni dinliyorlar ya çok mutlu ediyor bu beni. İşin aslı ben öğretmen olsaymışım iyiymiş hani ama.... Nerdeee??
  • Ortam kalabalık ama teknoloji işi bozuyor ya herkes kendi laptopuna onboard olmuş kimse konuşmuyor bile. Zaten bi teknoloji bizi bu hale getiren bi de facebook! Yapmayın çocuklar sohbet, muhabbet devam evet...
  • Ayy valla üzerine düşüp durduğum taraflarım çok acıyor be! O yüzden şarkıyı değiştiriyoruz şekerler Nil'den açıyoruz 'Çok Canım Acıyor!'... :) Valla çok acıyor! 
  • Bu gece de sohbetin dibine vurdum. Aslında keyfim çok yerindeydi ama kumarda kaybedince fena moralim bozuldu he. Rövanşı aldık gerçi ama baştan yedik ayvayı beh! :)
  • 'Enerjin nerde? Güç içinden gelende! Otuz olmadan kırkında mısın?' diyerekten titretip kendine getiriyorum kendi kendimi. :) Aman çok 'kendi'li bi cümle oldu bu yaa. :) 

                                                                                                             my sassy girl
                                                                                                 final arası, evde uykusuz gecesi
                                                                                                            bozkır/konya
                                                                                                           
P.S: Çok canım acıyoo! Çok içim yanıyooo! Söylüyorum dinlemiyo!!!
P.S: Böyle maddeler halinde gitmeyen bi yazı yazacağım bu yakınlarda inşaallah takipte kalın... :)

4 yorum:

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.