6 Haziran 2011

Alışmaya çalışmak diye bişey yok...

  • Başlığa bakmayın siz evet onun da bi anlamı var elbet ancak paylaşmak zorunda değilim.. Ama alışmaya çalışmak diye bişey yok.. Alışmak zorundayım. Peki, ya alışmak istemiyorsam?? Sanırım cevabını bilmiyorsun sevgili okurum. Evet, bende bilmiyorum.
  • Bugünlerde kendimi oyalamak çok zor sevgili okurum. Final haftası olmasına rağmen boş kalan her anı değerlendirerek Gossip Girl'in 4. sezonunu da bitirdim. Kaybedenler Kulübü, Aşkın Büyüsü ve Beni Asla Bırakma'yı izledim. Filmler hakkında görüş belirtmek gerekirse canım. Kaybedenler Kulübü; enteresan replikleri olan, ritim bakımından ağır tam olarak olmuş bu diyemeyeceğim bi filmdi. Aşkın Büyüsü; görülmesi gereken herşeyin zaten fragmanda gösterildiği filmlerdendi. Öyle çok da bi aşk göremedim ortada. Beni Asla Bırakma ise; başlangıç ve ilerleyiş olarak güzeldi. Ancak sonunda beni öylece ortada bıraktı. Dolayısıyla bu filme dair sevebileceğim tek şey ismi olacaktır. Ben böyle diyorum sayın okur beğenmediysen izle de kendi yorumunu yap. Bütün filmleri kötülemek değil çünkü amacım, okey? Ama baktım ki Hollywood eskisi kadar cazibeli değil bende yeni bir dizi seçerek izlemeye koyuldum. Heroes..
  • Yarın Kalite sınavım varken ben burada filmler hakkında ne mi saçmalıyorum canım? Saçmalıyorum. Hala anlamadın mı??
  • Beni oyalayacak birşeylere ihtiyacım var.. Hemde çok ihtiyacım var.. Bu arada gene kazıklandım. Kimseye güven olmuyo mu devirde?? Yani sadece benimle arkadaş olamaz mısınız?? İyi bir arkadaş değil miyim? Derdinizi anlatsanız dinlemez miyim? Sizinle gülüp, eğlenmez miyim? Neden sadece zeki olduğum için yardımıma ihtiyacınız olduğu için gelirsiniz ki? Neden yüzüme değil de arkamdaki insanlara konuşursunuz ki?? Ve ben neden hep bu kadar salağım!! Neden neden? Neden ben hep incinmek zorunda olan tarafım???
  • Cevap vereyim mi bu sefer biliyorum sevgili okur. Çünkü ben hala insanım! Kimse kimseye selam bile vermezken insanlık namına. Ben yaradılanı yaratandan dolayı seviyorum diyorum.. 
  • Bitiyo nasıl olsa değil mi? Bu çarşamba herkes gidecek buradan. Geride kalmak zordur hep bilirdim.. Bende gideceğim sadece bi hafta sonra belki ama gideceğim.. Arkamdan rahatça konuşun sizi bir daha hiç görmeyeceğim.. 

                                                                                                                  iyi geceler sevgili okurum
                                                                                                                                sassy girl

2 yorum:

  1. Kendine çok iyi bak huriş... Belki yolumuz bir gün yine kesişir, ne dersin? :)

    YanıtlaSil
  2. belki derim :) ve umut ederim.. sende kendine iyi bak arkadaşım..

    YanıtlaSil

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.