11 Haziran 2011

Elmalı küpelerim ve ben...

  • Herkes giderse herşey biter mi?? Herkes gitti.. Issız kaldı buralar ve biz yapayalnız.. Yakında kendi kendimize de konuşmaya başlarız artık diye düşünüyorum.. 
  • Bütün gün pineklemek gerçekten zor iş canım. Yani insanın yapacak bişeyi olmayınca ne yapacağını şaşırıyor o da tabi.. Şahsen biz dün geceyi temizlik yaparak geçirdik mesela. Enteresan dimi? Biliyorum. .)
  • Ve bir de kaybolan halımız var tabi.. Yıkarsın, temizlersin, balkona asarsın.. Bi bakarsın yok olmuş gitmiş.. Hevesin kaçar, arayamazsın.. Ki arasan da bulamazsın... Temizlik yapalım derken, halıdan olduk bir de iyi mi şekerler? .) 
  • Sabahla akşamı birbirine karıştırdığım saatler var bir de. Akşamın bir körü sabah niyetine uyanıp, sabahın ilk ışıklarına doğru akşam niyetine yatıyoruz. Yok canım merak etmeyin o saate kadar temizlik yapmıyoruz. :) 
  • Yapacak hiçbirşeyim olmamasından şikayetçiyim evet.. İyice canımı sıkıp, bunalıma sokuyor beni. Telefonu elime alıp da birini arayasım bile gelmiyor.. 
  • Şu anda ihtiyacım olan şeyin ne olduğunu biliyorum. Mesela kitaplar. Ama burada bir kitapçı bile yok. Nasıl bir yer mi burası? Herkesin unuttuğu bir yer okurum. Bir kez gidenin bir daha aramadığı bir yer.
  • Daha fazla yazmak istiyorum ama ne yazacağımı bile bilemiyorum.. 
                                                                                                         

Günün Sözüsü: Ölüm gibi aklımdasın, ya gel ya öldür yoksa bu sessizlik; kulaklarımdan kan getirecek biliyorum...
-Alper Tunga Karakoç-

Günün Şarkısı: Nilüfer ve Hayko Cepkin düeti olan 'Aşk Kitabı'.. 

Bizim Kızın Notusu: Bir tane akıllının uğramadığı bir evde sıkılınca temizlik yaparak, daha da sıkılınca kavuna karpuza saldırarak günlerimi geçiriyorum. İleride bir gün çok ünlü bir yazar olduğumda (olursun canım! .p) kızları kitabımda rencide edeceğimi belirtmek istiyorum..  Aynı yerde yaşamıyor olacağız canlarım evet ama kitaplarım özellikle sizin ikamet ettiğiniz yerde satılacak.. Unutmadan söyleyeyim dedim. ;) .P 

4 yorum:

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.