9 Şubat 2012

Günlerden birgün...

   Günlerden birgün yani bugün. Bu çarşamba karla karışık yağmur yağıyor. "Hiç sevmiyorum bu işleri ya kar yağsın ya yağmur Oktay Usta'nın tutmayan tarifleri gibi herşeyi karmakarışık etmek niye?" Bu soruyu sessizce içimden soruyorum kendime Allah'ın işinden sual olunmaz diye öğretmişlerdi çünkü elimin mürekkebiyle karışmayayım böyle işlere diyorum.
   Sabahlardan bu sabah bu çarşamba. Yine yeniden her zamanki gibi sıkılıyorum. İnternette yazılar görüyorum. Kadın eşitliği, erkek eşitliği.. Mürekkep lekesi, hapishane eşiği.. Futbol şikesi, manken frikiği... Hayat böyle karmakarışık olmuşken karla karışık yağmur yağmış kime ne? Demokrasiyle karışık tutsaklık yağarken tepemize; kar tutarmış, yağmur ıslatırmış, bugün çarşamba dün salıymış kimlere ne?? Bugün vardı ama yarın yokmuş umrunuza ne???

P.S: Bu yazıyı dün yazdığımdan çarşambaya takılıp durmayınız lütfen. Sevgi, saygı, selam eder ellerinizden öperim.. :)
P.S: Masal yazacakmışım gibi de bir his uyandırıyor başlık ama neyse canım.. :)

2 yorum:

  1. "Hayat böyle karmakarışık olmuşken karla karışık yağmur yağmış kime ne? Demokrasiyle karışık tutsaklık yağarken tepemize; kar tutarmış, yağmur ıslatırmış, bugün çarşamba dün salıymış kimlere ne?? Bugün vardı ama yarın yokmuş umrunuza ne???"

    şurasını çoo beğenmiştim ilk okuduğumda :)

    YanıtlaSil

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.