18 Mart 2014

İçime atıyom...

  • Bu sabah telefonum kapanmış, alarmım da çalmamış. Güya akıllı telefon şimdikiler, ah o takoz dediğimiz telefonlar kapalı olsa dahi çalar uyandırırdı bizi. Şimdikiler pek bir duyarsız şekerim, gerçi bugün iyi ki de çalmamış. Zaten içimde bir sıkıntı bir hüzün var. Sabah ilk duyduğum ses çalar saatimin melodisi olsaydı kendi kendimle çelişirdim. Çalar saatimin melodisi için şuraya lütfen.
  • Bugünü hep cuma sanıyorum. Oysa ki tatlı güneşli bir salı ama belki de bu sıcaklığından benim onu cuma zannetmem. Sanki başka hiçbir gün böyle huzur veremezmiş gibi geliyor.
  • Enteresan kokular geliyor burnuma, arada da kokuyormuşum gibi hissediyorum. Aslında dün akşam yıkandım sabah mis gibi playboy parfümümü sıktım. Yahu kazağım bile yumuşatıcı kokuyor. Nereden geliyor bu koku delireceğim?? (Ayrıca bu parfümün bayan versiyonunu playgirl yapsınlar lütfen ya.)
  • Delireceğim demişken ofiste sürekli bir iş yaparkan "Ay şimdi intihar edeceğim!" diye söylendiğimi bilen bilir, bilmeyenlere selam eder gözlerinden öperim. Değişen ruh halimle beraber "Ay katil olacağım!" ve "Ay bayılacağım!" şeklinde farklı versiyonlarını da kullanıyorum. Ofistekiler de beni psikopat sanıyor sürekli bu söylenmelerim nihayetinde, halbuki karıncayı bile incitemem ben şekerim sade dilimde var...
  • Yelit kuzumla uzun süredir yaptığımız piyasa araştırmaları neticesinde İstanbul'da bir iç çamaşır mağazası eksikliği gördük. Bu konuya merhem olmayı kendime bir vatan borcu bildiğimden Yelit kuzumu dükkan açması için teşvik edeceğim merak etmeyiniz. Neden ben açmıyorum diye soruyorsanız ben pastacıyım şekerim ikisinin birden muhasebesini tutmam zor olur. :)
  • Sevdiceğimle bir daha ayrılmamak üzere kavuşmamıza son 197 gün kaldı. Direniyorum mesafelerine Türk Silahlı Kuvvetli...
  • Erkeklerin kendi aralarında konuşmalarında neden hitap şekli "ciğerim, gözüm" şeklinde vücut organları oluyor? Misalen: Eyvallah ciğerim, sağolasın gözüm.. Ama neden?? Taktım bu konuya cümle içinde sürekli bu hitapları kullanma eğilimindeyim şimdi..
  • Cumartesi Küboşcuğuma davetliyim. Kendisi gönlümü alabilmek için yağcılık üzerine yağcılık yapıyor ama affetmem öyle hemen süründüreceğim... :)
  • Hepinize sevgiler sunarım ciğerim. :)


3 yorum:

  1. gel bakalım sana kekler börekler yaparım :))

    YanıtlaSil
  2. Ben ic camasiri dukkanina giremeyen ben mi acacakmisim o magazayi hahahha :)

    YanıtlaSil

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.