29 Şubat 2024

Bir küçük kutlama meselesi...

Merhebalar gönül dostları,

Canlarım, ciğerlerim, iki gözümün çiçekleri umarım iyisinizdir. Zira ben şu an adeta içi kıpır kıpır, midesinde kelebekler kanat koşturan ilk aşkının ilk heyecanlarını yaşayan bir yeniyetme gibiyim adeta...

"Oldu en sonunda oldu bim bam bom" diye ortalıklarda oryantal yapmak istesem de ortam tabii ki buna müsait değil.

Sizlerin ettiği dualar yerine teslim edildi sanıyorum ki,  çünkü terfi ettim. Ama bu aslında bir önceki iptal edilen iş değil.

Şöyle ki; A ve B takımları var diyelim. A daha başarılı ve daha büyük hedefleri var, B ise daha küçük bir takım. Ben bir öncekinde B takımına geçiyordum ve biliyorsunuz ki iptal oldu. Bu sırada A takımında bir açık doğdu onlar bana seninle görüşmek istiyoruz dediler. En baştan yeniden görüştük. Aynı süreçlerden bir daha geçtik. Ama bu sefer nihayete erdik dostlar pazartesi imzamı attım. :)

Bana "oldu bu iş" denilen günün üzerine imza için iki hafta beklemek çok zordu inanın, ha iptal oldu ha olacak diye diken üstünde gezdim.

Neyse ki bu sefer muvaffak olduk. Hatta hiç beklemediğim bir süprizi daha var bu işin sanırım ama onu da olursa yazarım, şimdilik belirsiz.

Velhasıl-ı kelam, "olanda da olmayanda da hayır vardır" sözü bir kez daha yerini buldu. Nitekim olmadığında üzülmeme izin vermeyenlerin sevinmesine de bu sefer ben izin vermiyorum. Kocam ve bir iki iş arkadaşım hariç kimseye hiç bişey söylemedim. Öyle kendi kendime yaşıyorum bu sevinci. :)

Bu arada çok beklenen o imzanın atılması şerefine kuzenim bana çikolata göndermiş. Çiçeksepeti notu karıştırmış, önce uzunca bir süre çikolatayı aradık. Sonra resimdeki çikolata olduğunu düşündük, bu sefer de o isimde biri var mı yoksa gerçekten not mu karışmış diye koca binanın çalışanlarını kontrol ettirdik.

Durduk yerde bir sürü iş çıktı başımıza. Neyse çikolata benimmiş ama not başkasının. Hacine Hanım'a buradan seslenmek istiyorum. "Üzgünüm yeğenleriniz çok güzel bir not yazmıştı ama olsun beni de mutlu etti." :)

Sevgiler size.

Gidip biraz daha içim kıpır kıpır salınayım ortalıklarda.

Bye.

19 yorum:

  1. Hayırlısı olsun, başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umuyorum ki öyledir, şu anda yeni şimle ilgili hiçbirşey anlamadığım için biraz yusuf yusufum. :)

      Sil
  3. Haha, üstteki yazıya yaptığım yorumdan sonra burayı da okumak:)) Azize gibi kadınım valla:p

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel haberler :)her şey gönlünce olsun. Yeni maceraları okuyalım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün bişeyler yazabilirim yeni maceralarım ile ilgili. :D

      Sil
  5. Gerçekten çok sevindim, tebrik ederim. :)

    YanıtlaSil
  6. Çok sevindim, ne güzel :)) Yolunuz açık olsun :)

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı olsun inşallah, çok tebrik ediyorum. :)

    YanıtlaSil
  8. ''Geçmiş olsun, iş pozisyonu olarak belki aynı yerde olabilirsiniz ancak tecrübe olarak birçok yol katettiğinize inanıyorum. Futbol maçlarında mağlup olan takımın hep söylediği bir söz vardır; önümüzdeki maçlara bakacağız...'' Bu yorumu iptal olan terfinizde yapmıştım, şimdi de inanmak başarmanın yarısıdır diyorum. Hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  9. Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim, nice nice başarılara:)

    YanıtlaSil
  10. Sizin adınıza çok sevindim. Hayırlı, uğurlu olsun. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.

    YanıtlaSil