4 Ocak 2016

2016'ya zengin girdim!

   Selamlar, tatlı casperlarım,

   Yeni yılınızın hayırlı, uğurlu, kutlu, mutlu, çokça huzurlu, sağlıklı, sıhhatli, cüzdan taşıran bollukta, arttıkça artan berekette, her yeni günü yeni bir heyecan olan güzellikte olmasını taa içimden diliyorum.

   Yeni yıla evimde huzurla girdim çok şükür. :) Bu günleri de görebilecekmişim. Geçen yıl bu zamanlar evlilik stresi ile boğuşuyordum. Allah biliyor ya o günleri hiç de özlemiyorum.

 Yeni yılla beraber çok mu radyo spikeri kıvamına geçtim ne??

   Yeni yılın ilk günü aynı zamanda benim de doğum günüm. Yılın belli başlı dönemlerinde bunu hatırlatmayı bir görev bildiğimden, doğum günümü ilk kez duyuyorsanız, yenisiniz demektir. Hoşgeldiniz. :)

   Ayy aman Allahım yeni yılda çok sevgi kelebeği oldum galiba. Doğum günü rehavetini hala atamadıysam demek. Canlarım 3 koca gün evde sadece ve sadece tembellik yaptığımı gururla duyururum. :)

   Gelelim ganimetlerime, o bileklik sonunda benim oldu! Oldu en sonunda oldu, bim bam bom!!! :) Devam edelim, kahverengi çanta ve cüzdan, iki adet misler gibi pijamam, bolca şekerim jelibonum ve de bir kitabım oldu.

   Kocam ben hala bir hediye seçemediğimden orkide almıştı bana, o da evin baş köşesinde yerini aldı, adını da Şazi koydum. :)

   Bir de devasa bir düğün fotoğrafım oldu. Düğün günü çekimlerimin mimarı Gamzeciğim. Kumaşa kocaman resmimizi bastırmıştı. Yakınca inşaallah çerçeveye gerdirip, asacağım. :)

   Henüz hala yolda olan hediyelerimde yok değil hani. :) Ah bir de kocamdan ne isteyeceğimi bulsam. Neyse acele etmeyeyim, elbet birşey bulurum.

   Kucak dolusu yeni yıl sevgisi yollar, öğle yemeğine doğru giderim.

   Applesodaa yeni yılın ilk gününden sundu. :)

0 yorum:

Yorum Gönder

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.