24 Ekim 2013

Günaydın Türkiye :)

   *Bu sabah gayet enerjik hissediyorum kendimi. Tabii aslında işe neredeyse yerlerde sürünerek gelmemi göz ardı etmeliyiz. Sevdiceğimin sesini duyduğumdan beri bahara gözlerimi açmış gibiyim. :) Ey aşk sen nelere kâdirsin...
   *Biraz kitap okumaya verdim kendimi o sebeplen pek sık gelip gitmiyorum buralara. Bazen de puzzle yapıyorum. İnsanının sinirini stresini almaya yaramıyor bence ama gayet güzel sinir edebiliyor. :) En azından beni oyalıyor ben ondan tercih ediyorum.. Bu arada A101'lerde puzzlarda indirim var ilgili olan varsa duyurulur. Şahsen ben almadım kalitesi nasıl bilmiyorum ama bi gidip bakın derim..
   *Sabahları rezene çayı içiyorum çoğunlukla ve gerçekten iyi geliyor. Poşet meyve çaylarının hepsinin tadı bana aynı geliyor. Ama rezene başka canım. :)
   *Bu arada şeker kullanmayı bıraktım. Çayı kahveyi şekersiz içiyorum. Eskiden büyük bir kupaya neredeyse 6 şeker attığımı bilenler şaşıracaktır. Ancak bir süre sonra şekersiz içmeye öyle alışıyorsunuz ki şekerli içilmiyor. Hem de sağlık açısından faydalı şekerim. Gerçi ben dişlerimi korumak için bırakmıştım ne yalan söyleyeyim. Ee milyon dolarlar veriyoruz ne de olsa dimi ama.. :(
   *Sıradaki görevim sevdiceğime sigarayı bıraktırmak. :)
   *Ayrıca İncirli'de kurulan pazara gitmenizi salık vereceğim sizlere. Şahsen ben bayram öncesi tanesi 5 TL'den 5 bluz alıp bayramı 25 TL'ye getirmiş adamım. :) Ayrıca metrobüsle İncirli durağında indikten sonra pazar yürüme 5 dakika bile sürmüyor, yani gidilebilir. :)
   *Şimdi işi çok savsakladım, gidip azıcık çalışayım bari. Hepinizi sevgiyle kucakladım. İyi bir iş günü olması dileğiyle Applesodaa ofisten bildirdi. :)


Not: Bugünün şarkısı da bu olsun.. :)


0 yorum:

Yorum Gönder

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.