4 Mart 2014

Kendi kendime yaptım...


Modayı takip etmem şekerim lakin,
 "do it yourself" konusu alıp başını dağdan aşınca şu işe de bir el atayım dedim.

  1. Öncelikle eski mutfak sandalyelerinin oturma kısımlarını söktürdüm.Mini minnacık bir insan olduğumdan benim kuvvetim sandalyeleri sökmeye yetmedi. :)
  2. Bir üst maddede yer alan yetersiz kuvvetime binaen erkek kardeşim devreye girdi. Kendisi sandalyelere orantısız kuvvet uyguladığından sandalyelerden biri oldukça hasar gördü.
  3. Sonra sökülen sandalyelerimizin oturma kısımlarının her birini farklı bir kumaşla kapladım. :) Bu esnada mobilyalar için kullanılan arkası olmayan zımba kullandım. Teknik olarak adı nedir bilemiyorum.
  4. Sandalyeleri boyamak için seçtiğim her kumaşa da güzelce uyan sütlü kahve rengi tatlı bir boya aldım. Lakin annemin nefes darlığı olduğu için evde boyatmadı. Havalar kötü olunca balkonda boyayamadım. Havalar iyi olunca misafirden fırsat bulamadım. Şimdilik sandalyeler boyanmayı beklemekle meşguller.
  5. Peki kendi kendime yaptığım neydi diye soracak olursanız, sandalyeleri kaplamak değildi sonrasında gelişen olaylar silsilesiydi. :(
  6. Öncelikle kız kardeşim sandalyelerden birinin içine düştü. :( Gülmeyin gülmeyin. Sandalyeleri söktükten sonra boyayacağım diye bir türlü geri sabitlemediğimden kızın sırtı gitti. :(
  7. Sonrasında erkek kardeşimin orantısız kuvvetine müteakip hasara uğrayan sandalyeye oturduğu bir vakit sandalye çiçek gibi yanlara doğru açılınca kız yine düştü. :(
  8. Tabii herşey onun başına gelenlerle sınırlı kalmadı. Önceki akşam da ben sandalyenin içine düştüm. :(
  9. Sonuç olarak kendi kendime ortalığa verdiğim şu hasarı on kişi birleşse veremezdi. Şimdilerde mobilyaların kendi başlarına daha mutlu olduğuna inanıyorum. Onlar mutluyken de ben sağlıklı oluyorum. Do it yourself falan yapacağım derseniz de tedbiri elden bırakmayın diyorum.
  10. Öperim. Applesodaa.

0 yorum:

Yorum Gönder

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.