25 Mart 2014

Çay var içersen...

   Bugün havanın sıkıntılı olmasına müteakip içimde de bir sıkıntı var. Sabah annemle beraber işe gidelim dedik ama trafiği görünce mızıkçılık yapmaya başlıyor. Daha da seninle yola çıkmam şekerim.

   Ofise gecikmeli de olsa gelebildim çok şükür lakin bu yağmurlu günler beni benden alıyor. :(

   Annem yaz mevsiminde beklenen kuraklığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden bile daha çok dert edindi kendine. Neymiş efendim su da yokmuş böyle çok yıkanması gereken sebzeler falan pişiremezmiş artık! Ispanak yıkarken sinirleniyor bu sebeple.

   Şu pazar günü gelmedi gitti... :( Hayır, sanmayın ki seçimler için heyecanlıyım. Oyumu kullanır kullanmaz tatile ışınlanıyorum. :) Tatlı mı tatlı bir haftasonu tatilinden sonra da bir hafta yıllık izindeyim. :) Gelsin pazar artık gelsin...

   Zamansız sipariş veren müşteriden haz etmediğim gerçeğini göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Siparişlerinizi ertelemeden önce lütfen tatil planlarımı inceleyiniz.

   Ofiste Esracımla yeni bir uygulama başlattık. Bedenlerimiz birebir aynı olduğundan giymediğimiz kıyafetleri değiş tokuş ediyoruz. :) Ah bir de ayak numaralarımız tutsaydı... :(

   Bu salıyı da yine cuma sanıyorum tatil moduna girdiğimden midir, yoksa bende bir sıkıntı mı var bilemedim lakin bundan böyle bana her gün cuma canım.. :)

   Bugün içerisinde kısmetse Süprizli Dükkana'a en son yaptığımız pastaların resmini ekleyeceğim. sürekli pasta yapmaktan siteye yazı eklemeye fırsat kalmıyor. :( Maddenin notu: Bu benim tembelliğimle de alakalı olabilir.

   Giderken: Çay demledim demek isterdim ama ofis şartlarında olmuyor. Demleme yok da çay sallarım içersen. :)

0 yorum:

Yorum Gönder

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.