9 Şubat 2012

Teallam yarabbim..

  • Bugünlerde Balkanlardan bana bir bıkkınlık geldi anlatamam. Birgün olsun iyi birşey gelmeyecek mi şu Balkanlardan?? Son bilmem kaç yılın (sayıyı aklımda tutamadım kusura bakmayın) en soğuk kışı geldi gele gele.. Birgün de sıcak hava dalgası gelecek mi bu Balkanlardan çok büyük meraktayım..
  • Havalar bir üst maddede de belirttiğimiz üzere olağanın üzerinde soğuk seyrediyor. Parmaklarım donacak diye korkumdan yazı yazamıyorum yani o kadar. (Tamam, kabul abarttım.) Kapalı mekanlar neyse de sokakta kalanların Allah yardımcısı olsun..
  • Bu havada çalışmak da ayrı zulüm! :( İşim var diye şükrediyorum tamam gelmeyin üzerime. Ama iş yerim yakın mesafede olmasına rağmen ulaşım araçları güzergahında değil dolayısıyla da donuyorum yürürken.. Vay benim halime.. Bir dahaki sefer iş ararken toplu taşıma araçlarının kapısının önünden geçiyor olmasına çok büyük özen göstereceğimden emin olabilirsiniz.
  • Dün akşam kuzenim anneme feysbuk hesabı açtı. Ne diyeceğimi bilemeyecek hallere düştüm.. O yüzden feysin havası kaçtı diyorum ben tivitıra geçeceğim duyurulur. :)
  • Sevgililer günü hediyesi arayışındaydım şu ara. Hayır, sonunda hediyeyi de buldum ama soğuk hava muhalefeti dolayısıyla burnumu dışarı çıkaramıyorum ki gidipte alayım dostlar. :(
  • Sevgililer günü ile ilgili saydıracağım az sonra takipte kalın dostlarım...
                                                                                                                     öpüldünüz muahh :)

0 yorum:

Yorum Gönder

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.