27 Kasım 2011

Düşünüyorum..


  • Bu hafta tam memur vardiyasında çalıştım. Sabah sekiz akşam dört. Eve her geldiğimde "o" da bizdeydi. "O" dediğim komşugillerden bir zat. Düşünüyorum da be adam demezler mi hiç "Bu kız karga şey etmeden kalkıyor. Haliyle erkenden uykusu geliyordur. Her akşam oraya gidip de rahatsız etmeyelim." . Demezler mi? He, demezler mi? Derler!!! 
  • Delirttiler beni yemin ediyorum bütün hafta boyunca. Bir de babam bana misafirleri savunuyor. İstemiyorsan sen gelme eve dedi. Oldu paşam ya oldu! Elalemin herifleri benden daha değerli yeminle. Allah bu futbolun da belasını versin. Bu digiturku icat edenin de. Bu saatten sonra da takım makım tutmuyorum. Tutarsam şerefsizim!! Futbola hayır diyoruz dimi kızlar?? HAAAAAAAAYIR!!!
  • Bütün bu futbola hayır holiganlığıyla yorulduktan sonra gelelim diğer mevzulara. Cümle aleme dert olmuş siyaset, herkes en iyiyi biliyor, herkes en doğruyu söylüyor zaten. Yeter lan, susun artık. Hangi söylediğiniz devleti kurtardı?? Hangi söylediğiniz dikkate alındı?? Sabrıma yettiniz artık hepiniz. Bi defolup gidiniz!! 
  • Tayyip'i de Allah bin türlü davul etsin. Parayla askerlik mi olur Tayyip?? Sorarım sana sen vaktiyle para  verip de mi gitmiştin askere?? Bu ne saçmalıktır benim aklım dimağım almıyor. Parayı bastıran gitmesin askere tamam da. Fakirin fukaranın suçu ne?? Bundan sonra gelen şehit haberleri hep parası pulu olmayan ailelerden gelecek. Bundan sonra milletin canı ciğeri 30 bin lirası olmadığı için yanacak. Bunun hesabını sorarlar Tayyip. Nasıl verirsin orasını ben bilemem. Ama bundan sonra gelecek her şehidin hesabını misli misli sorarlar, demedi deme sonra.
  • Ben iyiyim, güzelim. Aramayın, sormayın, merak etmeyin. Böylesi iyi. Böylesi rahat, ferah. Huzura kavuştum yokluğunuzda. Yakında Konya seyahati yapmayı düşünüyorum. Diplomayı bahane ettim, Mevlâna'yı bir kez daha ziyaret etmek istiyorum. Bundan sonra gidip gelmek şansa kalmış nasılsa..
  • Fincana kahve koydum gel diye diye getirttim birilerini uzaklardan. :) Çok uzak mesafelerden... Aslında çok da yakından. :) 
  • Hadi bu kadar çemkirdiğim yeter artık benim. Gidip kişisel bakım yapayım. Ojedir, manikürdür falan. :) 

                                                                                                                        Charlie xoxoxoxoxox ;)

0 yorum:

Yorum Gönder

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.