14 Ağustos 2013

Bekle Dur Şimdi Anam...

   Sevdiceğimin kardeşi evleniyor. Bir düğün memlekette (çünkü kız oralı), bir düğün de burada olacak. Şimdi sevdiceğim de kalkıp gidiyor Amasya'ya... Ee işte ondan sonra bekle dur böyle.. Böğrüme taş oturdu..

   Bende hafta sonu için bir İskenderun yapıp geleceğim a dostlar. Pek sevgili, cazgır mı cazgır, çığlıkları ben benim diyen borazanı aratır nitelikteki arkadaşım Gamze'nin kardeşi evleniyor. Düğün orada olacağından, ben ise henüz yaşım genç olduğundan ve Gamze'nin gazabından korktuğumdan kalkıp tee oralara kadar bir gidip gelivereceğim gayrı. Kuzenceğizim Neslicim de benle gelecek. O da maksat gezme olsun da ne olursa olsun dedi. :)

   Havaların aşırı mı aşırı sıcak olması en çok beni vurdu. Bendeki bu nalet terleyince kendinden bunalma huyu, beni bunalta bunalta bunalıma soktu ve oradan çıkaracak kimsem de olmadığından yerleştim iyice.

   Kışın orta yerine doğduğumdan mıdır nedir bilinmez ben soğuk mevsimleri severim. Ama tezatların adamıyım ya vesselam. -Kızıyım desek daha doğru olacak.- Kışında soba başında oturmasını severim. Ya işte terlemeyelim de, bir de yağmur olmazsa her şeye eyvallahım var a bacım..

   Fringe izlemeye başladığım haberleri kesinlikle doğrudur. Bilgisayarın başında neredeyse yatıp kalkacak duruma geldiğim haberleri de bir ihtimal doğru olabilir. (Yani çok doğru da diyebiliriz de, demesek de olur.) Yarabbim adamlar nasıl bir dizi yapmışlar, her bir bölüm şoklara girip girip çıkamıyorum.. Girdiğim şoklarda kaybolacağım böyle giderse...

   İşimden bıkıp, bunaldığım durumu da var tabii.. Ben bendeki bu her şeyden bıkıp, bunalma durumundan da bunaldım aslında.. Bana şimdi bir iş bulun desem sizden bana yâr olmaz bilirim. Siz ki ben iş kaldığımda bana iş bulmamış adamlarsınız. Ben iş güç sahibiyken bunaldım deyince mi bana iş bakacakmışsınız. Peh peh peh...

   İlk animemi de izlemiş ve dahi bitirmiş bulunmaktayım canlarım ciğerlerim. Güneşi Beklerken dizisini çaldığımız Hana Yori Dango'yu yemiş, bitirmiş bulunmaktayım. Velakin bunun bir kız animesi olduğunu; bunların da aralarında kız işi, erkek işi diyerekten ayrıldığını izleyip, bitirdikten sonra öğrenmiş bulunmaktayım. Bileydim daha erkeksi bişeyler seçerdim demekten beni hiçbirşey alıkoyamaz.

   Bu arada yukarıdaki paragraflarda evlenen evleneneydi sizin de gördüğünüz üzere. Ben ki konuyu değiştirmek için boğazımda tükürüğüm kuruyana kadar yazsam da, yaşıtlarımızın evlenip-barklanıp, çoluk-çocuğa karıştığı sel götürmez gerçek olmakla beraber, bu gerçeklerde boğulacak duruma geldik. Yeter artık! Bir durun, bir nefes alın, evlenmeyin demek istemekteyim. Yaz mevsimi geldi mi yurdum insanı havuz görmüş Çinliler gibi evlendirme dairelerine koşuyor. Allah'ım sen doğrusunu bilirsin yarabbim diyerekten konuyu kapama çalışmalarına girişeceğim. (Evde kalmış kız olmaktan yana çok dertliyim canlarım.)

   Hepinizi sevgiyle kucaklar, gözlerinizden öperim..
   Geçmiş bayramlarınız kutlu mutlu olsun tekrardan.
   Sevgiler, saygılar.
   Applesoda bayram sonrasının bunaltan bir gününde kan-ter içinde bildirdi.

4 yorum:

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.