13 Şubat 2011

Ruhum hep desen desen...

  Başlığa aldanmayın bu sefer şarkısı için yazmadım. Ruhuma iyi geldi sadece...
   Bu aralar hep bir sıkıntılı hep bir buhranlı halim... İnsanlardan çok çook sıkıldım. Her şekilde üzerime gelmeleri yok mu.. Dünyayı dar ediyorlar bana.. Ne olurdu sanki herkes beni kendi halime bıraksa? Ne olurdu hayatıma her giren hayatımın hakimi olmaya kalkmasa? Ne olurdu sanki ben gidince peşimden gelmese? Ne olurdu ben nefes almak isteyince izin verse? Ama yok, hayır!! Böyle yapamıyor kimse. Ne desem, ne yapsam nafile kalıyor. Bir bıkkınlık hali çöktü üzerime.. Lanet ettim kendime. 
   Bir de sinirli hallerim var ki sormayın. Düşündükçe kanımı beynime sıçratan olaylar! İçim bulandı bu insanların sahtekarlıklarından, rezilliklerinden.. Dışarıdan bakınca insan, içini görsen en beter hayvandan hayvan!. Çok sabrettim böylelerine ben, yetti bana bu kadarı. Ama çok az kaldı! Küçük beyinlerinizle arkamdan iş çevirenler bu lafım size: 'Kafanızdan kıvılcım çıkartıcam!!'....
   Sakin hallerimde var benim. Ama sanki ben değilmişim gibi. Biri beynimi uyuşturmuş gibi. Yani ancak uykulu hallerim sakindir benim.. Sanki ben sakin değilim... :) Bilmiyorum öyle birşey işte..
   Çok başına buyruk hallerim var benim.. Kimseyi iplemediğim. Yol ne tarafsa bana göre oradan gittiğim. Gidince geri gelmek istemediğim..
   Sabahları kararsız hallerdeyim.. Dolap başında hangisini giysem diye saatler geçiririm..
   Akşamları düşünceli olur halim.. Mutfakta oturur ne yesem diye vakit öldürürüm.. 
   Çok yorgun halleri var bu bedenin.. Herkesten, herşeyden yorgun... 
   Üzgün hallerdeyim ... Kaybettiklerimle kayboluyorum.. 
   Kırık halleri var kalbimin bu ara.. Hadi bir tekme de siz vurun!
   Bir ben vardım işte.. Bu ruh hallerinde yok oldum. 

4 yorum:

  1. Bende sanıyordum ki bu ruh halinde olan tek insan ben miyim acaba diye yalnız olmadıgımı gördüm,iyimi kötü mü oldu bilemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) olsun bak en azından yalnız değilsin bende varım

      Sil
    2. sevindim o zaman anladığım kadarıyla çok neşeli birisin ama içinde sürekli bir hüzüün bir hüzüün ben böyleyimde kendimden sıkılıyorum bazen :)

      Sil
    3. ben hep neşeliyim :D sadece bazen parazit yapıyorlar o da olur o kadar canım :D

      Sil

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.