5 Mayıs 2011

Zaman Beklemez..

  • Herşey için çok mu geç kaldım acaba merak ediyorum?? Bir çok şeyi kaçırdım zaten.. Kıyısından köşesinden bi yerden hayatı yakalamak istiyorum bende. Neden bu kadar zor olmak zorundasın ki hayat?? Neden hergün bir sınav gibi olmak zorunda??
  • İnsanlar bazen sebepsiz yere öyle üzerime geliyor ki.. Birine sinirleniyorum kırılmasın diye susuyorum ama bi başkasına mutlaka patlıyorum.. Sebepsiz yere birinin canını yaktığım içinde de bin pişmanlık duyuyorum sonra..  .s
  • Klavyemin p harfi basmıyor deli oluyorum!!! Bunun altına ne kaçtı yahu??
  • Herşey beni delirtmeye mi çalışıyor ne?? Feysbuka giriyorum bi sürü tanımadığım insandan mesaj var bi de öyle kendini beğenmiş ki mesajı atan şahıs... Yazmış oraya: Arkadaş olmak istersen ekle neden diye kimsin diye sorma bana sakın! Ne diyeceğimi şaşırıyorum.. Küfürler taa dilimin ucuna geldi yani!!
  • Bazen insanlar beni anlamıyor. Bende onların neden beni anlamadığını anlamıyorum.. Anlaşamıyor muyuz yoksa anlamazdan mı geliyoruz bilemiyorum..
  • Proje teslim tarihleri uzatılmış ``Allah bea!!  dedim... :))
  • Bazı insanlara katlanamıyorum!! Akıl denen şeyin varlığından bihaber yaşayan, maskaralık yapınca ilgi odağı olacağını sanan ve ne kadar hakaret yerse yesin yüzü kızarmayan insan müsveddeleri!! Nasıl bi yaratıksınız siz yaa??
  • Neyse ya bugün de yazacak konu bulamıyorum. Gidip ders çalışsam ii olacak belki de.. Teslim tarihleri uzatıldı diye yaymayalım işi.

                                                                                                                        good night
                                                                                                                          -sassy girl-
Günün Şarkısı: Pinhani'den ``Zaman Beklemez..

Günün Sözüsü: Ey gönül! Anlamayanlar seni üzerler, rahatsız ederler; hatta seni deli, divane ederler, elini ayağını bağlarlar. Sen içi tatlı, özlü bir yemişe benzersin. Bu yüzden seni hep kırarlar.

                                                                                                                         Mevlana

0 yorum:

Yorum Gönder

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.