11 Nisan 2022

30 Mutlu Gün 30/5...11

Selam dostlar,

Etkinliği saldığımı düşünmeniz beni üzer. Biraz yoğundum ancak gelebildim. Öyleyse hızlıca küçük mutluluklarımı bir sıralayayım bakalım.

5. Gün: Çınar'ın ateşini düşürememize müteakip hastanede aldık soluğu ama neyse ki önemli birşey çıkmadı. Bugünün güzel hadisesi buydu.

6. Gün: Akşam işten dönerken güneşin batışı esnasında mahallenin çam ağaçlarına denk geldim. Gökyüzü arkada kıpkızıl, çamlar güneşin önünde gözüme siyah görünüyor. Göğü hafif hafif kesiyorlar aralarda, öyle durdum ve biraz izledim. Bazen manzaranın fotoğrafını beynime kazımayı çok seviyorum. Şimdi gözlerimi kapatsam canlanıyor aklımda yine, çok güzel bir duygu...

7. Gün: Ofisti, hastaneydi derken yorulan bünyeme yeniden homofis olmak çok iyi geldi. Perşembe yatıp kalkıp işe gitmediğime şükrettim.

8. Gün: Siparişi geçilen teklifte yaptığım minnoş bir hata yirmi bin dolar zarar ettirdi bize (rakamla yazmaya gönlüm elvermiyor)... Ama son dakika gelişmeleri ile beraber bunu da hale yola koyar gibi olduk da haftasonuna gönlüm ferah girebildim.

9. Gün: Oruçtan zamanı nasıl geçireceğini bilemeyen kardeşim ve yamağımız Çınar'la beraber bizim yatak odasının değişimine başladık. İstemediğim tüm kısımları söktük ve mobilyaların ayaklarını değiştirdik. Darısı diğer işlemlerin başına... :) Günün kalan kısmında da Çınar'la beraber ailecek alışverişe çıktık. Otobüse biner binmez "Anne Ümraniye'de ne yicez?" diyen Çınar evlere şenlikti. O yedi biz seyrettik ama olsun analık neticede. :)

10. Gün: Onikiden akşam altıya kadar Çınar'ı babasına devrettim, sonra ikisini de evden dışarı attım ve evde temizliğe verdim coşkuyu! Valla ayıptır söylemesi ama ağız tadıyla temizlik yapmayı da özlemişim. :) Temizlik yaparak da mutlu olabiliyormuş insan esasen.

11. Gün: Bugünün mutlu hadisesi, yağmurlu sabah yürüyüşüydü... Eskiden yağmuru hiç sevmezdim lakin ergenlik işte; çıkardım hazırlıksız dışarı sonra eve gelene kadar sıçan gibi olurdum. Şimdi akşamdan hava durumunu kontrol edip, kılık-kıyafet ve bilimum koruyucu ekipmanımı (şemsiye) de yüklendim mi yağmurun bile keyfine varabiliyorum. İnsan bazen kendine de böyle hayret edebiliyor işte...

Ne diyorsunuz sizce nasıl gidiyor etkinlik?

Bir sonraki mutluluk yağmurunda görüşmek üzere...

Sevgiler.

29 yorum:

  1. Öncelikle geçmiş olsun.
    Her gün mutlu olacak bir şeyler bulmak ne güzel,güzel bir etkinlik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, geçti çok şükür.
      Etkinliği gerçekten çok seviyorum. :)

      Sil
  2. keyifle okuyoz yazdıklarını iyi gidiyor, aferin dolar kaybını telafi ettin yani, çam, yağmur yürüyüşü, yatak odası temizlik hayat güzeeel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Deep. :)
      Valla ordan aldık buraya koyduk, burdan aldık oraya koyduk derken oldu bişeyler dolar kaybını halletik gibi. :)

      Sil
  3. Yatak odasının Beforunu aftırını isterim.oğlum küçükken oruçta o bişey yiyince bende yemiş gibi olurdum 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yatak odası için ayrı post gelecek ama şimdi bir haftalık yatılı misafirlerim geliyor. Yatak odasının tamamlanması diğer ayı bulur gibi. :)
      Hahaha, hiç öyle düşünmemiştim ama güzel evet bende yemiş kadar oldum sayılır. :)

      Sil
  4. Günler ne çabuk akmış etkinlik başlayalı neredeyse iki hafta olmuş. Çınar'ın hastalığı çabuk atlatmasına sevindim. Bu sene kar ve yağmur iyi yağdı. Su sorunumuz olmayacak diyerek 11. maddeye bir mutluluk sebebi de ben ekliyorum :) Ayaklar takılmış, hayırlı olsun bu konuyu takipteyim. Kopya çekebilirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle bu etkinliği yazarken ayın yarısına gelmişiz diye düşünmüştüm bende. :D
      Su sorunumuzun olmaması bence de çok önemli katılıyorum. İşlemler bitsin de detyalı paylaşacağım yatak odasını. :D

      Sil
    2. Ayakların yakın çekimini merak ediyorum :)

      Sil
  5. İyi ki yazıyorsunuz, küçük mutlulukların tadına varıyoruz biz de, çok keyifli elinize sağlık mutlu günler:)

    YanıtlaSil
  6. Temizlik yaparak da mutlu olabiliyormuş insan :)

    YanıtlaSil
  7. Benim notlar hazır ama bilgisayarda yazılması lazım. Bu hafta halledeceğim inşallah.

    Evde çocuk yokken temizlik yapmak insanı mutlu eder. Ben de evi boşaltıp öyle başlıyorum işe yoksa ayağıma dolanıp duruyorlar eşim ve kızım :-)

    YanıtlaSil
  8. Etkinliği bilmiyorum ama yaptıkların şahane :)) <3

    YanıtlaSil
  9. Devamını bekliyoruz bizlere de ilham kaynağı olan mutluluk yazılarınızın. :)

    YanıtlaSil
  10. çok güzel yazmışsın mutluluklarını, bu arada geçmiş olsun, ciddi bir şey olmamasına sevindim, sağlıkla büyüsün çocuklar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim, çocuklar hasta olmasın yeter ki en büyük mutluluk o.

      Sil

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.