10 Ocak 2011

Bugün sadece sıradan bir gündü...

   Sabah yine uyanamadık çünkü saat dörde kadar proje çalışmıştık. Uyanamayınca HTML dersini kaçırdık. Çok üzüldüğümü söylemeliyim. Kahroldum! :) Okul bıraktığımız gibiydi. Sadece sıralar tozluydu. Çünkü bugün pazartesiydi. Okulu saran yemek kokuları yoktu. Çünkü finalden bir önceki hafta ve öğrenciler gelmemişti. Elif buna çok bozuldu. İngilizce hocası 20 dk. ders yaptı ve bizi bıraktı. Belki bu biraz sıradışıydı.. Küboş sıkıcı kitabını okudu yine kantinde, bense SOS oynadım. Çocuk muyum ne? :)
   İlknur'un hocası yine geç geldi. Biz dersten çıktığımızda onlar yeni derse giriyorlardı. Meloş'un devamsızlığı yoktu ve yine eve kaçtı! :) -İlknur buna köpürdü!- Birkan'la Elif küstü. Ben kantinde Birkan ile şakalaştım ve yine bu işten ben zararlı çıktım. Eli ağır ya...
   Olmaması gerekenler yine olmamaları gerektiği yerdeydiler. Ben yine aynı bendim. Yarı keyifli, yarı keyifsiz. Meleklerim yine aynıydı. Tatlı, sevimli, öpülesi... Güneş doğudan doğdu bu sabah yine. Sanırım akşam da batıdan batacak. :)
   Evet evet bugün sadece sıradan bir gündü...
   Herşey yerli yerindeydi... Olması gerekenler, olmasalar da olur dediklerim ve ben...


                                                                                                                          Öpüldünüz
                                                                                                                           -sassy girl-

0 yorum:

Yorum Gönder

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.