21 Ocak 2011

So gangster, I'am so thug! ;)

  • Bu gece Train'den 'Hey Soul Sister' dinliyoruz. Açın hadi açın. :) Melodi güzel, adam idare eder. Ses harika! :) İçim kıpır kıpır oluyor bu müzikle. ;) Bu yazımızın başlığı da oradan geliyor zaten. Diyor ki solist: Yani gangster, çok eşkıyayım... :) Öyleyim ben de tamam mı çok eşkıyayım! :) Oh be müzik gibisi var mı? :) Çok mutlu ediyor beni....
  • Ah bu sınavlar... Hep onlar mahvettiler beni. Bitseler de kurtulsam artık...
  • Bütünleme sınav tarihleri açıklandı eğer beklenen olursa da flashtan bütünlemeye kalırsam ayın 11'inde burdayım. :( Yaktın beni hoca... Sende cayır cayır yan inşallah! Koca göbekli ne olacak sende! 
  • Bu akşam erkeklere galip geldik ve bizim dediğimiz izlendi. :) Meloş için Fatmagül'ü izledik. Aslında sıkıcı gidiyor normalde dizi. Aksiyonu çok yavaş ama bu bölüm bayağı iyi geçti senaristler ortama ısınıyorlar heralde. Her bölüm zırıl zırıl ağlayan sümsük Fatmagül aslan kesildi valla. O değil de yenge yok mu öldürüyor beni ya! Sinir katsayıma tavan yaptırıyor. Aman neyse çok tutacak gibi değil dizi. Hoş tutsa da ben izlemem. :) Kaliteli işler bekliyorum sizden tv dünyası... Olmadı bu hikaye...
  • Onu bunu geçtim de melekler bana Ezel'i izletmiyor yaa olmaz ki böyle de ama. Bende böyle şiddet içerikli dizilere kıl olurum normalde ama nedense bunu izleyesim var... Meleklerim etmeyin, eylemeyin.. Cevap da vermiyor insafsızlar he. :)
  • Yarın ki sınav, kazık sınav. İçimden hiç çalışmak gelmiyor. Bir adam öğrencilerini böyle dersten soğutsun ne diyim ki?? Demiyorum bişey hep ona yazıyorum o da kendini değerli falan zannedecek sonra. Hıh! 
  • Allahım sürekli birileri bişey yazıyor, faceden, msnden, telefondan. Az durun da bi yazı yazdırmadınız uyuzlar....
  • Dikkat ettim de kuzenimle hep yollarımız kesişiyor sanal alemde ama beni yok sayıyor. Daha ne kadar sürecek merak ediyorum? Sanırsınız ben adam öldürdüm de tanımamazlıktan geliyor. Ne diyim ki? Bütün insanlar ayrı bi alem, ayrı bi dünya. Ve ey insanlar ben her birinizin sorunlarıyla tek tek ilgilenemem ki ben de insanım ya! Arada bir de beni hatırlayın. Unuttuğunuz o küçücük kızı... Herkes bana trip yapıyor. Ulan ben kime trip yapıcam? -Sayıları bi elin parmaklarını geçmeyen sayın okurlarım ağzımı bozdum ama ta şurama kadar geldi yani ne yapayım artık?- Hepiniz insansınız da ben değilim dimi? Yaşayın kafanıza göre benim de sıram gelecek elbet o zaman görün siz beni...
  • 'Bugünüm olma yarın yok olur ama. Yarınım olma daha çok var ölürüm ve dünüm olma hatam için üzgünüm..' Bu bir rap şarkısının sözleri Birkan dinletmişti bana zorla. :) Evet zorla dinletti çünkü ben pek de rap aşığı sayılmam. Ama koskoca şarkının içinde sadece bu sözler etkiledi beni. Bu sözler için döndürüp döndürüp dinliyorum şarkıyı Meloş sinir krizi geçiriyo ama neyse. Hem hasta zaten sesi de çıkmıyo ki kızsın bana. :)
  • Bu akşam kafamı çok karıştırdılar ya bi türlü iki lafı bi araya getiremiyorum. Aman yani herşeye maydanoz olmasalar olmuyor. Deli ediyorlar beni. Siz üzerinize alınmayın kendi kendime sayıyom ben maksat içim soğusun. :)
  • Ben bugün ne yaptım biliyor musunuz?? Yine uçtum! :) Evet Hezarfen'i geçmek için ikinci rekor denememi de yaptım. İlki kadar başarılı değildi ama gayet profesyoneldi. Yürüyordum... Hızlandım... Bi an gökyüzünü gördüm ve bi an sonra yere bakıyordum.. :) Çok ani oldu ben bile anlamadım ne olup bittiğini. Sakatlanacağım bir gün yaa..
  • Bu arada sevgili okurlar dişim şişti, balon gibi oldu. Hatta çocuklar kafan sağa doğru çekiyor diye espri bile yapıyorlar. :) Antibiyotik tedavisi oluyorum. Çok ağır bi tedavi vallahi yattığım yerden kalkamıyorum, çünkü hep uykumu getiriyor o beyaz 'Hastalık kokuyorum ben!' diye bağıran haplar.. :) Siz siz olun dişinize iyi bakın. Sonra bana benzersiniz balon yanaklı olursunuz. :) Tabi bazı kibar arkadaşlarım da var hepsi odun değil ya onlar da 'bal yanaklı' dedi bana. :) Valla bu daha iyi yani. He birde şişen tarafı görünce 'Kilo alsan daha güzel olurmuş.' diyenler.... Öldürürüm sizi!
  • Ey ilham perileri hadi gelin de sınava çalışalım yoksa kalıcaz ama....
  • Şimdilik iyi geceler diliyorum sizlere... Yarın yine gelirim ben zaten. Ama sınav kötü geçerse belki hayata küserim kısa bi süre belli olmaz. 'Şu bloga yazmaya uğraşana kadar sınava çalışsaydın...' diye bir cümleye başlayan şahıs sözüm sana... Çalışmıyom be! Bloga yazınca iyi hissediyorum. Ama sınav öyle mi? Hem insan bile bile ateşe yürür mü? Hoca beni bütünlemeye davet etmişken ne haddime benim çalışmak.. 
  • Aman saçmalıyorum ben işte. Ben inat ettim o göbeklinin dersini geçicem. Merak etmeyin alıyorum kalem kağıdı elime. :)
  • Beni seviyorsunuz biliyorummm. :) Hem beni kim sevmez ki çok tatlıyım kocaman yanağım var benim. :) Hıh! :P

                                                                                               şeker tatlı deli kız
                                                                                                   sassy girl
                                                                                            bizim sıcacık yuvamız
                                                                                                 bozkır/konya

P.S: Evet evimiz bu gece çok sıcak çünkü soba çok güzel yandı... Teşekkürler kıvırcığımmm... :)
P.S:  Bu şarkı bir kadın için yazılmış en ünlü şarkılardan biri. Delilah kızın ismi. Aşk... Sözler benden size bir elin parmak sayısını geçmeyen canım okurlarım....
      Hey there Delilah 
      Don't you worry about the distance

      I'm right there if you get lonely
      Give this song another listen
      Close your eyes
      Listen to my voice, it's my disguise
      I'm by your side

5 yorum:

  1. Sakın Bundan Sonra Hazerfenle Yarışmaya Kalkma Sana Yasaklıyorum. Hem Ölmüş Adama Meydan mı Okunurmuş. Sakatlıycan Bir Yerini Ondan Sonra Üzeceksin Bizide :( Sakın Bir Daha Görmiyim Tamam. Bak Oraya Seviliyorum Demişsin Öylesin Ancak Bir Daha Böyle Bir Şey Yapmaya Kalkışırsan Sevgi Mevgi Kalmaz Benden Sana Tamam mı? :P Sakın Bak Bir Daha Öyle Bir Şey Yok Tamam mı?

    YanıtlaSil
  2. bak valla isteyerek olmadı :) hep o uğursuzun yüzünden yaa :) bi daha olmaz inşş :)

    YanıtlaSil
  3. İnşallahı maşşalahı yok bundan sonra dikkat et kendine tamam mı görmiycem bir daha :D

    YanıtlaSil
  4. Ama ben bu gece yokum anneme söleyin sobayı benm yerime tutuştursun :D

    YanıtlaSil

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.