29 Ocak 2011

...evden haberler .)

  • Sıcacık kahve kokusu, tv'nin ve kardeşimin gürültüsü, anneannemin dua mırıldanmalarının sesi... Sanırım evimdeyim. :) Elimde kahvem var, gazeteyi çoktan hatmettim bile.. Gözümün ucuyla tv'yi takip ediyorum maksat gündemden geri kalmayalım. :)
  • Akşamın bu saatine kadar tembel tembel vakit geçirdim. İki kere kahvaltı yaptım, biri beni kesmedi çünkü. :) Evimin içini keşfe çıktım. Her gelişimde başka bir ev karşılıyor beni, annemin aynı eşyaları iki aydan fazla kullanmaya tahammülü yokta. :) Odama yeni bir dolap ve komodinler gelmiş, perdelerin beyaz rengi sıkmış olmalı ki cafcaflı renkli bişeyler almış. Evde iki tv vardı yetmemiş bi tane de mutfağa koymuşlar. :) Hasır koltuklar falan da gördüm bi ara yanlış hatırlamıyorsam, yazlık eve dönmüş bizimki. :) Aman neyse yarın gereksizleri atar, hale yola koyarım evi. :) Annem yine sinir krizi geçirecek! :) Olsun banane! :)
  • Gardolabımda bayağı genişlemiş bu arada. :) Biricik annem sağolsun! :)
  • Evde oturmak çok güzelmiş aslında.. Eğer hava bu kadar kötü olmasa çoktan sokaklara atmıştım kendimi ama dışarısı çok kötü yahu. Dışarı çıkmak pek akıllıca olmaz kanımca. Annemin de dediği gibi kır dizini evde otur canım aaa! :)
  • Trende gelirken oldukça eğlenceli saatler geçirdik. Erol Amca'yla Birkan yetti yani.. :) Bizim İlknur hanımsa 2. vagondaydı ama bi kere koltuğuna bakmaya gittiğini gördüm yani bi daha yok. :)
  • Gamzem dün sabah beni çok güzel bir kahvaltıyla karşıladı. Bütün dedikodunun belini kırdık yani iki lafın desem yalan olacak. :) Teşekkür ederim tatlım...
  • Bu sabah da biriciğim aşçım kahvaltıya geldi.. Valla uzun zaman olmuş çok özlemişim ben seni biricik kardeşim! :) Akşam gelirim. .)
  • Eve geldiğim için artık bol film izler sizlere de yorumlamalar yaparım. :) Ödevlerinizi de tamamlayın bu arada. Hafta başına kadar mühlet veriyorum size. Tatil rehaveti çökmüştür üzerinize izni uzattım hadi. :)
  • Bugünün şarkısını da söyleyelim yazıyı sonlandırmadan, Badem'den 'Ala Gözlerini Sevdiğim Dilber'... :) Evet, eski bir şarkı bu ama dinleyesim var sende dinle ne yani kulağın kaldırmaz mı kaliteli müzik? Sus cevap verme bana... Aaa.. 
  • Hadi ben okey oynamaya gidiyorum. İyice bi yayılayım şuraya.. Ohh bee! Ev gibisi var mı?? Cevap veriyorum: Yok! :) 
                                                                                                                  my little sassy girl
                                                                                                                evim evim güzel evim
                                                                                                                  Üsküdar / İstanbul

5 yorum:

  1. evimde sıcacık odada çay,kitap vee net keyfi paha biçilemezzz :D

    YanıtlaSil
  2. Cuma günü eve geldim çarşıya çıktım tekrar eve döndüm. o gün full evdeydim başka bir şey yapmadım. Cumaertesi günü sadece akşam misafirliğe çıktık başka bir şey yok yani anlıycanız yine full evdeydim. Pazar günü hiç dışarı çıkmadım kapıya dahi çıkmadım. Nedense artık :) bugünde staj yerime geldim çalışmaya :) allah tan geldim yok evde kafayı yerdim bütün gün evde olmuyor akşam 10 da yatakdasın :) bune böyle erkenden yatıyorsun :) he sütümü içipde yatıyorum birde çocuk gibi :) herneyse bugün işteyim birazcık daha iyiyim ama bugün bizim lisedekiler buluşacak ama ben gidemiyorum :( neyse canım kısmet değilmiş artık bir daha ki sefere :( bu arada BOZKIR ÖZLEDİM ben :):)

    YanıtlaSil
  3. :D katie hanım fazla yaymayınız lütfenn :D

    YanıtlaSil
  4. E m R'cim çalış çalış ii gelir bizde Katie'yle gezdik geldik işte :D büyük şehir belediyesi gibi çalışıoruss :D

    YanıtlaSil
  5. Maşşallah size tabi canım gezin gezin ben sizi 3 5 gün sonra nasıl olsa görürüm bozkırda :D bakalım.

    YanıtlaSil

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.