23 Ocak 2011

Everything I can't be...

  • Bu geceye çok komik bir olayla başlıyoruz sevgili okurlarım. - Sayıları bir elin parmaklarını geçmeyen çok özel insanlar onlar :) - Benim Küboşcuğum az önce benim rekor denemelerine özendi ve tabureden sırtüstü yuvarlandı. :) Ama benim kadar iyi uçamadığı kesin. Kırk fırın ekmek yemen lazım güzelim. ;) 
  • Öyleyse müzik yayınımıza başlayalım canlarım. :) Bu gece iki şarkımız var ve ikisi de One Repuclic'den geliyor. İlki 'All Fall Down'... Bu şarkıyı 'sisy' dinletmişti bana bir vakitler. İnsanı mutluluğa sevkediyor. Bütün kötü duygularımı ruhumdan akıtıp beni arındıyor sanki... Hele ki içindeki çello soloya bayılıyorum. Evet dinleyin tam da burası. Siz de daha iyi hissetmiyor musunuz? Heyecanlandınız biliyorum. Gözlerinizi kapatın papatyaları seyredin... 
  • 'Come Home' ise gecemizin ikinci şarkısı. Hüzünlü bir şarkı ruhumu yormuyor ya yetiyor bana. Şu ara beynimin gürültüyü kaldıracak hali yok. O yüzden ruhuma iyi geliyor bu şarkı.. Hele ki 'come home, come home' demiyor mu içim gidiyor. Sanki annem çağırıyor... 'İyice duygusala bağladın be...' diyen şahıs kapat blogu getirtme beni oraya! Melankoli takılıyorum evet, canım öyle istiyor çünkü. :P Hah!
  • Aslında keyfim gayet yerinde bu gece. Çünkü mutfaktan geliyorum. :) Ayıptır söylemesi ama iyi bir menü çıkartmışım bu gece göbeğim bi metre oldu laptopa yetişemiyorum göbeğimden. :D Evet abarttım ama yine de şişti tamam mı? :P
  • Küboş acıyı çabuk unuttu ve çocuklara ders anlatmaya başladı. Onlar da dinliyor görünümündeler ama sorularıyla bizimkini delirtiyorlar farketmedim değil hani. :)
  • Dün gece bi akıllının bizi oyunculardan oluşan bi resimde etiketlemesi geceye damgasını vurdu. Son baktığımda altında 149 yorum vardı ve gülmekten mideme kramplar girdi. :) Çok eğlendim hadi yine yapalım. :P
  • Yarın yine sınav var. Neden bu finaller bitmek bilmiyor? Valla çalışasım hiç yok ama çalışmaya gidecek yine bu işin sonu çünkü çalışmazsam içim rahat etmiyor. 'Hay senin içine..' diyorsun dimi, duydum yahu inkar etme. Cık cık cık! 
  • Bizim burda dün akşamüstü bir çocuğu benzin döküp yakmışlar. Ayrıntı veremiyorum meraklı okuyucum çünkü burası Bozkır herşeyin üzerini örterler, kimse birşey görmez.. Bi an kendimi Soraya'yı Taşlamak filminde gibi hissettim. Medeniyetin asla ayak basmadığı bir yerde yaşıyoruz biz.. Burası başka dünya...
  • Bu günün tamamını çamaşır asmak ve kurutmakla geçirdim. Mübarekler hiç bitmiyor. Tabi kabahat bizde her gün okula defileye gider gibi gidersen, bugün giydiğini ertesi gün giymezsen dolap boşalır yani. Ondan sonra da ev çamaşırhaneye döner şekilde görüldüğü üzere.
  • Ha unutmadan bizim tv'miz bozuldu yaa... :( Kim bozdu bilmiyorum karambole geldi ama bi yakalarsam varya... Yalnız işin komiği evde şu an iki tv var ve üst üste duruyorlar ve şu an ikiside çalışmıyor iyi mi? Evet canım alttakini sehpa niyetine kullanıyorduk. :) :)
  • Bu arada ilk ödevlerinizi yaptığınızı umuyorum ve bu hafta için sizlere yeni ödevler veriyorum. Eğlenceli bir film olsun sınav stresi yetti dimi? :) O zaman Türk yapımı 'Şaşkın' filmini izliyoruz bu hafta.. Ben bayılıyorum bu filme. :) Bu hafta okumanız gereken kitapsa Ahmet Şerif İzgören'in 'Süperman Türk Olsaydı Pelerinini Annesi Bağlardı'. Bu kitap kısa hemen gözünüzü korkutmayın canım. İlk kitabı hala okuyup da bitiremeyenler vardır diye böyle seçtim. Ama bi daha ki sefere affetmem zamanında yapın ödevlerinizi. :)
  • Bu gece de çeneme bi kuvvet gelmiş yine... En iyisi gidip kuzenimi çileden çıkarma operasyonuma başlayayım. Açıklıyorum tamam dur azıcık canım. Benimle konuşmuyor inatçı şey. Aman bende konuşma meraklısı değilim. Ama beni böyle yok sayması sinirimi bozuyor. Bende yeni bir strateji geliştirdim. O bana yazana kadar ona yazıcam hiç durmadan yazdığı andan itibarense ben onu yok sayıcam. :) Evet çocuk ruhluyum ben ne olmuş yani. Çekemiyorsan kapat tuşu yukarıda canım. Hadi, hadi Allah versin... Naş!

                                                                                                          sassy girl
                                                                                               at home   ---   Bozkır / Konya

P.S: Başlıktaki sözün anlamı 'benim olmam gereken herşey'... Come home şarkısından alıntıdır...
P.S: 'Sisy' benim kızkardeşim. Kendisi bana hep böyle seslenir. :)

2 yorum:

  1. Film gerçekten süper ötesi hoşuma gitti :) yalnız bazı sahneleri vardıki çok güldürdü ancak bazı sahneleride vardı ki çok ayıptı. :) ama gerçekten harika bir filmdi. Eee şimdi sıra kitaba mı geldi? :)

    YanıtlaSil
  2. ee izledin filmi şimdi kitabı oku bakalım birde. ayrıca ayıp sahnesi olmayan film kaldı mi ki ?? gözünü kapa olmazsa :D

    YanıtlaSil

Search

About

Bendenizle ilgili bilgiler için "Kim Bu Kız" sayfasına gidiniz lütfen.